Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk Firmanavn: Red Sky Development

CVRnr: 38434799
Enkeltmandsvirksomhed 
Fuld adresse: Bremensgade 55 ith 2300 København

E-mailadresse: office@stepbuy.dk
Telefonnr. 60420870

Etableringsår 2017

 

Ansvarsbegrænsning

Stepbuy.dk optræder alene som mellemand og ikke sælger. Det er samarbejdspartneren, og ikke Stepbuy.dk, som leverer de varer eller tjenesteydelser, som en værdibeviset giver adgang til. Stepbuy.dk forestår udelukkende købet af værdibeviser. Samarbejdspartneren er ansvarlig for aftalens opfyldeles og er forbrugerens egentlige aftalepart.
Kunden skal være minimum 18 år for at købe værdikuponer på https://stepbuy.dk.

Bestilling

Værdibeviser bestilles online via www.stepbuy.dk, i en nærmere angivet periode, eller indtil samtlige udbudte værdibeviser er udsolgt. På www.stepbuy.dk er der anført i hvilken periode, værdibeviser kan erhverves, og om der gælder en begrænsning for det antal værdibeviser, kunden må erhverve. 

Når købet er gennemført vil værdibeviset blive sendt pr. e-mail til den e-mailadresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. Afsendelsen af værdibeviset sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto. 
Værdibeviset skal udskrives og kan indløses hos den relevante samarbejdspartner indenfor den anførte tidsperiode.

Priser

Alle priser bliver fastsat efter aftale med den pågældende forhandler. Priserne er vejledende udsalgspriser i danske kroner (DKK) inklusiv moms – i det omfang der er tale om momspligtige ydelser.

Betaling

StepBuy modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay.
Du skal mindst være 18 år for at købe et StepBuy værdibevis. Når du køber et værdibevis, bekræfter du også, at du er mindst 18 år.
Betalingen trækkes over betalingsservice straks på dit betalingskort, når du har gennemført din bestilling. Købet af en StepBuy er først gennemført, hvis og når det lykkes os at registrere betalingen. Skulle betalingen ikke lykkes ved første forsøg (f.eks. fordi den angivne kortkonto ikke eksisterer, ikke har dækning, kreditkortnummeret er forkert eller kortet har nået kreditgrænsen), gennemføres købet af StepBuy ikke.
Alle priser bliver fastsat efter aftale med den pågældende forhandler. Priserne er vejledende udsalgspriser i danske kroner (DKK) inklusiv moms – i det omfang der er tale om momspligtige ydelser. StepBuy tilregner ikke et administrationsgebyr. Alle præsenterede priser er vejledende priser, inklusiv 25 % moms, skat og afgift.
Når din betaling er gennemført, modtager du, som nævnt ovenfor, en ordrebekræftelse eller gavekort/værdibevis pr. e-mail. Denne e-mail er din kvittering og dit bevis for, at din ordre og betaling er gennemført.

Levering

Vedrører dit værdibevis en vare, gælder samarbejdspartneres leveringsbetingelser.

Levering er mulig i Danmark og et leveringsgebyr kan blive tillagt af Merchant/deal-partneren. Leveringsmetoden er aftalt med købmanden og vil blive sendt afsted med vilkår og betingelserne gældende for alle deals. Produkterne vil blive leveret til din nærmeste lokalitet med GLS, DAO eller PostNord som er aftalt med købmanden med vilkår og betingelser gældende for alle deals.

Leveringen sker 14 dage fra kampagnens afslutning.

Produktet kan  fortrydes 14 dage fra datoen af modtagelsen af produktet.

Kuponen eller værdibeviset vil blive indløst af Merchant/deal-partneren hvis det er en service eller oplevelse. Ved køb af produkter skal kunden ikke fortage sig yderligere ang. levering.  Produktet vil blive leveret direkte af Merchant.

Gyldighedsperiode

Dette er aftalt af Merchant eller deal-partneren selv og kan være minimum 60 dage og maksimum 90 dage fra købstidspunktet. Tjek gerne vilkår og betingelser for kampagner.

Gyldighedsperioden for dit gavekort/værdibevis er som udgangspunkt angivet på beviset. Hvis ikke der er angivet noget på gavekortet/værdibeviset, er gyldighedsperioden 3 år fra udstedelsen, dvs. fra den dato du modtog det pr. e-mail

For varer der er leveret fra deal-partneren  

Dit produkt er leveret af deal-partneren. StepBuy er ikke ansvarlige for eventuelle fejl og klager mm. i forbindelse med leveringen af varen fra samarbejdspartneren af dealen i kontrakten. Hvis din ordre ikke er blevet leveret vil den blive afbrudt og dine penge vil blive sendt retur til det kort du har købt varen fra. Hvis du har benyttet et produkt på en kampagne indenfor shopping kategorien men modtager et forkert produkt kan du få dine penge tilbage ved at kontakte StepBuy. Hvad angår levering skal du ikke fortage dig yderligere indenfor shopping.

Hvis værdibeviset ikke bliver indløst af kunden

Når du køber et værdibevis med StepBuy har du en fortrydelsesret på 14 dage. Som en del af vores handelsbetingelser kan du som få dine penge retur på dit kort indenfor 14 dage.
Hvis værdibeviset ikke når at blive indløst og der går mere end 14 dage kan du i mange tilfælde få dine pengene tilbagebetalt på din StepBuy konto så længe at værdibeviset er aktivt og ikke er udgået -  der vil blive trukket et administrationsgebyr på 10 % af det totale beløb. Der vil aldrig blive trukket mere end 50 kr. i alt.
Ønsker du dette skal du altid kontakte vores kundeservice på: office@stepbuy.dk per mail og udfylde og indsende vores standardfortrydelsesformular. Det er køberens eget ansvar at kontakte StepBuy per mail og overholde disse informationer samt tjekke datoen for værdibevisets udløbsdato.

Hvis der ikke er nogle ledige tider som du kan booke

I sjældne tilfælde, hvis du ikke kan bruge din kupon fordi der ikke er plads eller ledige tider grundet merchants gæste-kapacitet refunderer vi dine kuponer. Den aktive periode hvor du har mulighed for at benytte dine kuponer er mellem 60 og helt op til 90 dage.

Returnering og andre vilkår og betingelser

Når StepBuys partner eller StepBuy bekræfter, at de har modtaget dit produkt, vil du få pengene tilbagebetalt. Pengene vil blive sendt til samme konto som ved købet. Bemærk venligst at StepBuy i særlige tilfælde kun kan være ’mellem-formidler’ af et bestemt produkt. Dvs. at alle spørgsmål vedrørende produktet, udeladelser eller klager ect. er rettet til StepBuys samarbejdspartner. Kunden er altid selv er ansvarlig for at sikre at produktet er pænt pakket inden det sendes tilbage til forhandleren.

Varigheden af en kampagne arrangerer StepBuy med forhandleren. En kampagnens varighedstid er normalt fra 7-14 dage afhængigt af kategorien. Når kampagnen er online og aktiv kan du købe dine kuponer. Der er altid en bestemt indløsningstid hvor de kan bruges. Denne udløbsdato vises i kampagnen.

Hvis kuponen er til varer eller produkter købt i StepBuys indkøbskategori, skal du ikke fortage yderligere når købet er gennemført. Indløsningsperioden påvirker ikke kampagnen og StepBuy forbeholder sig altid rettighederne til at udvide og ændre en kampagnes varighedstid og indløsningstid. Se også vilkår og betingelser for kampagner.

Fortrydelsesret

Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit værdibevis og oplysninger om fortrydelsesretten. Hvis du skal gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden for de 14 dage give StepBuy tydelig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. For at fortryde købet skal du udfylde Standardfortrydelsesformular og sende tilbage per mail til: office@stepbuy.dk.
Gør du brug af fortrydelsesretten er det vigtigt, at du oplyser dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer, så samarbejdspartneren/udbyderen har mulighed for at identificere dig.

Du skal sende dit værdibevis retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for værdibeviset fra tidspunktet for varens levering.

Efter indløsning af værdibevis

Det er ikke muligt at fortryde et købet af værdibeviset, efter at værdibeviset er blevet indløst hos en af vores samarbejdspartnere, da værdibeviset dermed anses som værende brugt, og dermed ikke længere kan returneres.

Særligt for deals på tjenesteydelser:
OBS! For fortrydelsesret på tjenesteydelser vil det være aftalen mellem dig og den pågældende udbyder der er gældende, efter værdibeviset er indløst.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis købsbeløbet tilbage. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Særligt for køb af deals, som sendes direkte fra samarbejdsparteneren.
Har du købt en vare fra samarbejdspartneren, løber fortrydelsesfristen på 14 dage fra den dag, du modtager varen. Fortryder du dit køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb give samarbejdspartneren/udbyderen meddelelse om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Information om samarbejdspartneren fremgår af dit værdibevis.
Du skal sende din vare retur til afsenderadressen inden for 14 dage efter, du har givet meddelelse til samarbejdspartneren om, at du ønsker at udnytte fortrydelsesretten. Det er vigtigt, at du modtager en kvittering fra posthuset om, at du har tilbagesendt varen inden for de 14 dage i tilfælde af, at der opstår forsinkelser med leveringen.
Du betaler selv for returfragten. Det anbefales, at du sender varen retur i original emballage. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse af produktet. Du har ansvaret for produktet fra det tidspunkt, du modtager det. Sker der en forringelse af produktets værdi, som skyldes uhensigtsmæssig håndtering af produktet, end hvad der er nødvendigt for at fastslå produktets art, egenskaber og den måde, det fungerer på, hæfter du for denne værdiforringelse. Hvis produktet er prøvet, kan det betyde, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet er pakket forsvarligt ind, når du sender det retur til en forhandler.
Senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale vil dine penge blive refunderet til samme konto, hvorfra pengene oprindeligt har været trukket.

Værdiforringelse

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, kan det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Reklamationsret

Hvis der er noget galt med værdibeviset
Opstår der fejl eller problemer med værdibeviset eller indløsningen heraf vil stepbuy.dk hjælpe med at finde en løsning. Kunden kan i sådanne tilfælde kontakte StepBuy på office@stepbuy.dk eller på tlf :60420870

Hvis der er noget galt med varen.

Opstår der fejl ved den vare som du har købt eller den tjenesteydelse du har fået udført skal du gøre dette gældende over for samarbejdspartneren, hvortil dealen er indløst. Købelovens mangelregler finder anvendelse på køb af varer hos samarbejdspartneren, herunder 2 års reklamationsfrist. Husk du skal reklamere inden for rimelig tid efter du har opdaget manglen. Reklamere du inden for 2 måneder, er det sket inden for rimelig tid.

Persondatapolitik & Cookies

Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.
For at kunne levere varer til dig registrerer vi dit navn, din e-mail, din adresse, dit telefonnummer og oplysninger om dit køb. Disse oplysninger opbevares, indtil din brugerprofil gøres inaktiv. Når du angiver din e-mail og dit telefonnummer i forbindelse med dit køb på StepBuy, accepterer du, at StepBuy må videregive disse oplysninger til samarbejdspartneren, så denne har mulighed for at sende dig informationer om levering af din vare.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Det er kun et begrænset antal medarbejdere, som har adgang til dine data.
Alle data behandles iht. Persondataloven.

Opbevaring

Disse oplysninger opbevares, indtil din brugerprofil gøres inaktiv.
Oplysningerne gemmes i 5 år iht. Bogføringslovens § 10.
Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvem har adgang

Direktøren for StepBuy har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på stepbuy.dk er Red Sky Development

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Anmeldersite

Indsigelse & indsigt
Som registreret hos StepBuy (Red Sky Development) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til StepBuy via e-mail office@stepbuy.dk. Disse informationer vil ikke blive offentliggjort og videregives kun til ejeren af hjemmesiden.

Ved indgivelse af en anmeldelse af StepBuy accepterer du at dit brugernavn kan blive offentliggjort. Andet personlig information, udover brugernavn vil ikke blive offentliggjort eller misbrugt.
Vi gennemser altid de enkelte anmeldelser før de accepteres til offentliggørelse til brug på vores hjemmeside.

 

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Direktøren / office@stepbuy.dk . Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du indgive klage til relevante nævn på området såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.
Tvist
Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.
ODR
Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.
ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).
For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.
Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.
Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til f.eks. en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.
EU’s OnlineDisputeResolution:
Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.
I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først;   
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Cookies

En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.
Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com
 På (URL på website) anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funktionalitet, der kan huske dine indstillinger.
Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering
Yourpay påtager sig ikke noget ansvar for brug af ovennævnte standard privatlivspolitik – sidst opdateret april 2016
Information om brug af cookies på denne hjemmeside
Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er en cookie?

Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser, så vi kan se, at din computer, smartphone, iPad eller lignende har besøgt denne hjemmeside.
Disse cookies kan have mange forskelligartede formål og kan eksempelvis bruges til at huske præferencer og føre statistik over dit besøg og andre besøgende.
Oversigt over hjemmesidens brug af cookies

Cookies som er nødvendige

Visse typer cookies er nødvendige for at denne hjemmeside kan levere fx en tjeneste, som du udtrykkeligt har anmodet om. Det kunne eksempelvis være et login.

Cookies til dine præferencer

Disse typer cookies skal sørge for, at du får den bedst tænkelige oplevelse her på hjemmesiden. Det kan være cookies, som husker din navigation på siden, valg i bokse og lignende. Intet af denne indsamlede information kan identificere dig personligt.

Cookies for optimering og løbende drift

Disse typer cookies anvendes eksempelvis til at samle statistik om trafik til og fra hjemmesiden. Kun i begrænset omfang kan disse data identificere dig som bruger. Der bliver dog ikke gjort brug af disse data i forhold til den enkelte bruger.
Blandt andet anvendes dataene her i forbindelse med vores brug af Google Analytics, MetaTraffic eller andre analyseprogrammer. Disse oplysninger går til servere, som kan være placeret i både Danmark og udlandet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan afviser du cookies

Ved at ændre indstillingerne i din browser, kan du afvise cookies på din computer. Hvordan du ændrer indstillingerne i din browser afhænger af, hvilken browser du anvender. Vælger du at indstille din browser, så du ikke modtager cookies, skal du være opmærksom på, at du kan gå glip af funktioner og lignende på hjemmesiden, som i så fald ikke vil fungere.

Sådan slettes du dine cookies

Hvis du tidligere har accepteret cookies, kan disse også slettes. Det gør du ligeledes i indstillingerne af din webbrowser.

KONTAKT OPLYSNINGER

Red Sky Development Bremensgade 55, 1th. 2300 København S. Danmark
Email office@stepbuy.dk
Telefon 60 42 08 70

Du kan kontakte os direkte på tlf. mandag til fredag fra kl. 9:00 til 21:00 eller direkte på mail hvor der vil blive svaret indenfor maksimum 24 timer.