Få Hjælp

FAQ

Hvornår får jeg mit værdibevis?

Når du har gennemført et køb, modtager du straks en bekræftelses-mail med et ordrenummer samt selve værdibeviset med et unikt referencenummer. Du kan også finde ordren og værdibeviset på ’Min konto’. Du kan benytte værdibeviset lige så snart du har modtaget det, med mindre andet fremgår.

 

Hvordan betaler jeg?

StepBuy accepterer følgende kreditkort: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro og Mobilepay. Hvis du vil betale med MobilePay, kræver det, at du har appen installeret på din telefon. Hvis du vælger at betale med MobilePay under købsprocessen, modtager du en anmodning, som du skal godkende.

 

Kan et værdibevis refunderes?

Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dit værdibevis og oplysninger om fortrydelsesretten. Et værdibevis kan ikke refunderes, ej heller når det er udløbet. Her annulleres beviset automatisk.  Vi kan desværre ikke forlænge gyldigheden, da værdibeviset har en fast udløbsdato. Men hvis et værdibevis udløber på grund af en fejl fra vores side eller, fra den, der udbyder varen eller ydelsen, undersøger vi sagen med henblik på kompensation.

 

Hvordan bliver jeg premium-medlem?

Med StepBuy Premium opnår du adgang til ekstraordinære rabatter. Start med en StepBuy Hot Deal, så bliver du automatisk opgraderet til en StepBuy Premium efter kun 30 dage. Shop online eller direkte i dine favoritbutikker. Du skal blot vise dit digitale StepBuy-kort eller din rabatkode, for at få glæde af de gode tilbud. Vælg StepBuy Premium og betal aldrig fuld pris igen.

Hvad er Premium Deals?

Alle elsker gode tilbud. Og derfor har vi en særlig mulighed, hvor du som medlem kan få endnu flere fantastiske tilbud, nemlig Premium Deals. Bliv premium-medlem og spar mellem 5% og 40% i et helt år hos vores udvalget samarbejdspartnere. Du skal blot vise dit digitale StepBuy-kort eller din rabatkode, for at få glæde af de gode tilbud.

Hvad er StepBuy?

Stepbuy giver dig fede tilbud og mulighed for at opdage og opleve interessante steder i din by. Vi sørger for, at der hele tiden er nye lækre oplevelser du kan få glæde af.

StepBuy giver dig gode tilbud på restauranter, i butikker, på services, arrangementer og produkter.

Hvad er en Hot Deal?

En Hot Deal er et tidsbegrænset tilbud, der giver 40% til 80% rabat. Du køber tilbuddet på StepBuy og indløser det direkte hos den, der udbyder ydelsen eller varen. Husk at læse vilkårene inden du køber, og husk, at der er en udløbsdato på det tilbud, du køber.